duitsland

Treinreis kerstmarkt

treinreis naar de kerstmarkt

Voordelig & snel met de trein naar de Duitse Kerstmarkt

De trein is een van de snelste manieren om de kerstmarkt in Duitsland te bezoeken. Zo staat u bijvoorbeeld binnen 2,5 uur met de trein reizen op de kerstmarkt in Keulen. En binnen 4 uur op het station in Hannover. Een van de grote voordelen is dat je met een treinreis nooit last zult hebben van de file! Een treinreis hoeft bovendien helemaal niet duur te zijn! Zo zijn 2e klas tickets al verkrijgbaar vanaf 19,-!

Op deze pagina vindt u de goedkoopste aanbieders voor een treinreis naar de kerstmarkt. En bieden wij praktische informatie aan over de mogelijkheden om de kerstmarkt te bezoeken per trein.

Vergelijk direct alle treinreizen aanbieders


Actuele Kerstmarkt aanbiedingen met de trein

Welke kerstmarkten zijn te bereiken per trein?

Alle kerstmarkten in Duitsland zijn in principe te bereiken via trein. De treinreizen naar de dichtstbijzijnde bestemmingen zoals KeulenDusseldorf en Essen duren slechts 2 tot 3 uur. Deze bestemmingen zijn prima geschikt voor zowel dagtochten als een weekendje weg.

De verder weg gelegen bestemmingen zoals bijvoorbeeld Hannover, Hamburg en Berlijn  zijn niet geschikt voor een dagtocht en kunnen beter bezocht worden voor meerdere dagen.

Hieronder vindt u een overzicht met de treinreis pagina’s van alle kerstmarkten. Op iedere pagina vindt u meer informatie over bijvoorbeeld reistijd en stations, maar ook de goedkoopste aanbieders!

Verblijf tijdens uw reis met de trein

Een treinreis geeft u de vrijheid om zelf te bepalen hoelang u een stad wilt bezoeken. Mocht u meerdere dagen willen verblijven dan kunnen wij de Kerstmarkt arrangementen van Voordeeluitjes of Hotelspecials aanbevelen.

Voordelen van een treinreis naar de kerstmarkt

Treinreizen naar de kerstmarkt worden steeds meer geboekt. Het team van KerstmarktenDuitsland.com heeft na een aantal treinreizen naar de kerstmarkt de voordelen van reizen met de trein opgesteld. Hieronder vindt u het overzicht met voordelen:

  • Snel naar de kerstmarkt
  • Geen file
  • Goedkope manier van reizen (NS International heeft zeer scherpe prijzen naar de Kerstmarkt)
  • Instappen op elk NS station
  • Veel vrijheid(eigen planning)