duitsland

Treinreis kerstmarkt Dortmund

etalage kerstmarkt dortmund

NS International pakt dit jaar groots uit en biedt de treinreizen naar bepaalde kerstmarkten in Duitsland extra voordelig aan. Dortmund behoort tot een van de voordelige treinreizen, zo kunt u al voor 19,- euro met de trein naar de kerstmarkt! De treinreis naar Dortmund duurt vanaf Utrecht slechts 2,5 uur! U stapt uit op het station Dortmund Hbf en loopt vanuit hier direct het versierde centrum van Dortmund in.

Voortijdig reserveren

De treinreizen naar Duitsland moeten altijd vooraf geboekt worden, dit doet u bij onze partner NS International. Klik hieronder direct door naar de partner en vindt de laatste deals voor een goedkope treinreis naar de kerstmarkt van Dortmund.

Bekijk alle treinreizen naar de Kerstmarkt van Dortmund


Voordelen van een treinreis

Een treinreis naar de kerstmarkt van Dortmund is snel en goedkoop. In tegenstelling tot reizen met de auto of bus heeft u bovendien ook geen last van file. De reizen in de trein zijn ook erg comfortabel, zo reist u met de internationale trein(ICE) naar Duitsland. Deze treinen zijn veel luxer dan een intercity, u heeft meer beenruimte en kunt genieten van de service in de trein.