duitsland

Kerstmarkt Oberhausen

oberhausen
Praktische informatie
Gratis entree
Reizen al vanaf 16,-
kramen
150+ kramen
156km (vanaf Utrecht)

Bezoek de fameuze Kerstmarkt om winkelcentrum Centro

De kerstmarkt in Oberhausen is een fantastische beleving en staat echt in het teken van kerstshoppen. Het is een orginele kerstmarkt die leuk is opgebouwd met sfeervolle houten huisjes. De kerstmarkt is weer heel anders dan andere kerstmarkten. De markt is namelijk opgebouwd in en om het gigantische winkelcentrum Centro.

Centro is een reusachtig winkelcentrum, waar u uitgebreid kunt kerstshoppen. Er is een groot assortiment met leuke kerstspullen. De kerstmarkt in Oberhausen is erg bijzonder zo vindt u er bijvoorbeeld een prachtig betoverend dorp met veel kerstverlichting en sfeervolle kerstmuziek. Ook kunt u genieten van het mooie winterlandschap. Op de kerstmarkt bevindt zich ook een mooie kerk die feestelijk verlicht is, dit zorgt voor een sfeervol geheel.

Verder kunt u ook heerlijk genieten van echte Duitse maaltijden en uiteraard heerlijke drankjes! Zo kunt u er bijvoorbeeld vers gebakken Reibekuchen eten en gepofte aardappelen. Ook kunt u genieten van heerlijke zoete wafels.

Wij geven u op deze pagina informatie over de kerstmarkt in Oberhausen. Ook presenteren wij de goedkoopste resiorganisaties zodat u een goede keuze kunt maken en genieten van uw reis naar de kerstmarkt!

Bekijk alle reizen & arrangementen naar de Kerstmarkt van Oberhausen


Kerstmarkt Weihnachtswald

In het oude centrum van Oberhausen wordt ook wederom dit jaar een sfeervolle kerstmarkt georganiseerd. Elk jaar wordt het centrum omgetoverd tot een bos. Tussen de marktkraampjes staan prachtig verlichten dennenbomen. Deze kerstmarkt heeft een uitgebreid culinair aanbod en vindt u er de leukste kerstcadeaus. Om op deze markt te komen, volg hiervoor de borden Altmarkt / Weihnachtswald.

Kerstmarkt CentrO

Het winkelcentrum CentrO wordt tijdens deze periode versierd met kerstversiering en lichtjes. Op de promenade van het winkelcentrum wordt een kerstdorp van 150 blokhutten gebouwd. In deze blokhutten vindt u allerlei kerstproducten en lekkernijen. In dit winkelcentrum kunt u ook gelijk een prachtig outfit voor de kerstdagen kopen, want in het winkelcentrum zitten ruim 200 winkels van diverse merken.

Bezoekersinformatie

De kerstmarkt en de winkels in het winkelcentrum CentrO zijn dagelijks geopend van 11 uur tot 22 uur. De kerstmarkt in het oude centrum is dagelijks geopend van 12 uur tot 20 uur.

Vanaf Utrecht bent u binnen anderhalf uur rijden in Oberhausen. Het is mogelijk om de auto te parkeren in het centrum van Oberhausen en dan de bus te nemen naar het winkelcentrum CentrO. Vanaf het station van Oberhausen rijden de hele dag door bus naar het winkelcentrum en terug naar het centrum. Hierdoor kunt u de twee kerstmarkten gemakkelijk combineren.