Kerstmarkt Oberhausen bezoeken vanaf 19,-

oberhausen
peter langhout logooad reizen kerstmarktende jong intrans international kerstmarkteffe weg reizenhotelspecialskras duitsland

Kerstmarkt Oberhausen

De kerstmarkt in Oberhausen is een fantastische beleving en staat echt in het teken van kerstshoppen. Het is een orginele kerstmarkt die leuk is opgebouwd met sfeervolle houten huisjes. De kerstmarkt is weer heel anders dan andere kerstmarkten. De markt is namelijk opgebouwd in en om het gigantische winkelcentrum Centro.

Centro is een reusachtig winkelcentrum, waar u uitgebreid kunt kerstshoppen. Er is een groot assortiment met leuke kerstspullen. De kerstmarkt in Oberhausen is erg bijzonder zo vindt u er bijvoorbeeld een prachtig betoverend dorp met veel kerstverlichting en sfeervolle kerstmuziek. Ook kunt u genieten van het mooie winterlandschap. Op de kerstmarkt bevindt zich ook een mooie kerk die feestelijk verlicht is, dit zorgt voor een sfeervol geheel.

Verder kunt u ook heerlijk genieten van echte Duitse maaltijden en uiteraard heerlijke drankjes! Zo kunt u er bijvoorbeeld vers gebakken Reibekuchen eten en gepofte aardappelen. Ook kunt u genieten van heerlijke zoete wafels.

Wij geven u op deze pagina informatie over de kerstmarkt in Oberhausen. Ook presenteren wij de goedkoopste resiorganisaties zodat u een goede keuze kunt maken en genieten van uw reis naar de kerstmarkt!


De kerstmarkt in Oberhausen bezoeken met auto, bus of trein?

Wilt u een bezoek brengen aan de kerstmarkt in Oberhausen? De reisorganisaties op deze website bieden leuke reizen aan met bus, trein en auto naar Oberhausen! Zo kunt u al met bijvoorbeeld te trein vanaf 19,-! Bekijk snel de speciaal ingerichte pagina’s hieronder voor meer informatie over de reizen per vervoersmiddel.

kerstversiering centro oberhausen
kerstmarkt versiering in oberhausen

Locaties met kerstmarkten in Oberhausen

De kerstmarkt in Oberhausen bestaat uit drie markten met ieder zijn eigen thema. Dit maakt het de moeite waard om ze allemaal te bezoeken. Wij geven u hieronder wat informatie over de drie kerstmarkten, waardoor u een beter beeld krijgt van wat er allemaal te beleven is!

Bergkerstmarkt
De markt Bergkerst staat helemaal in het teken van de Alpen, dit is een leuk thema en past echt in de wintertijd. Zo zijn de marktkraampjes veranderd in echte alpenhutten met veel sneeuw op de daken, hierdoor komt u al snel in een winterse sfeer. Ook kunt u hier genieten van muziek, omdat het plein in het teken van de Alpen staat kunt u hier apres-skien, rodelen en gezellig sleeën. Het is echt omgetoverd tot een prachtig sneeuwparadijs, kortom het is echt een winterse belevenis!

Kaboutermarkt
De Kaboutermarkt is een speciale markt voor de kleine kinderen, in onze ogen een fantastische beleving voor de kleintjes. Het is een indrukwekkende sprookjesmarkt met veel sprookjesfiguren. U kunt hier met uw kinderen fantastische momenten beleven. Op de Kaboutermarkt staat een sprekende sprookjesboom en worden veel leuke activiteiten georganiseerd. Zo kunt u op het plein genieten van een leuk treinritje of in het prachtige caroussel op de markt.

Santa’s Village
Santa’s Village is een indrukwekkend huttendorp, waar u veel verschillende kraampjes met unieke artkelen kunt vinden. Zo zijn er in Santa’s Village wel meer dan 50 kerstkraampjes. Er is een uitgebreid assortiment aan speelgoed, leuke verassingen, en bijzondere kunstwerken. U kunt er uiteraard ook heerlijke lekkernijen proeven zoals: heerlijke appelpannenkoeken, poffertjes en fruitbrood. Er staan op elke hoek van de markt wel een kraampje met deze lekkernijen! Ook heeft Santa’s Village iets bijzonders: als u een echte chocoladeliefhebber bent, bent u op het juiste adres hier! Zo vindt u heel veel soorten chocola, wat u ook uiteraard kunt proeven!

kerststal kraampje oberhausen

Shoppen in Oberhausen

Als u echt gezellig wilt shoppen in Oberhausen, kunt u uiteraard naar het zeer populaire en bekende Centro gaan. Het is een zeer groot winkelcentrum met prachtige uitstraling, veel marmer en mooie lichtkoepels wat veel luxe uitstraalt. Centro heeft wel meer dan 200 diverse winkels en een groot aantal restaurants waar u lekker een hapje kunt nuttigen. Het Centro bestaat uit een leuk en gezellige promenade. Er is zoveel te beleven in het winkelcentrum dat u zich geen moment zal vervelen.

Naast het grote winkelcentrum Centro heeft Oberhausen ook diverse winkelstraten waar leuke winkels te vinden zijn. Zowel grote merken als typische Duitse boetiekjes zijn gevestigd in de winkelstraten.

Datum Kerstmarkt Oberhausen

16 november tot en met 23 december 2017
Dagelijks van 11.00 tot 22.00