duitsland

Autovakantie kerstmarkt Oberhausen

oberhausen autovakantie

In Oberhausen vindt u tussen 16 november en 23 december maar liefst twee kerstmarkten. De ene kerstmarkt vindt u in het centrum van Oberhausen en de tweede kerstmarkt is in het winkelcentrum CentrO net buiten de stad. Allebei de kerstmarkten zullen u het ultieme kerstgevoel bezorgen.

De Duitse stad ligt vlakbij de grens en is nog geen 2,5 uur rijden vanaf Nederland. Dit maakt Oberhausen een perfecte bestemming voor een korte autovakantie. Onze aanbieders bieden een groot aantal autovakanties aan naar Oberhausen, geniet nu van arrangementen van 2,3 of 4 dagen!

Bekijk alle autovakanties naar de Kerstmarkt van Oberhausen


Kerstmarkt Weihnachtswald

In het oude centrum van Oberhausen wordt voor de negende keer een sfeervolle kerstmarkt georganiseerd. Elk jaar wordt het centrum omgetoverd tot een bos. Tussen de marktkraampjes staan prachtig verlichten dennenbomen. Deze kerstmarkt heeft een uitgebreid culinair aanbod en vindt u er de leukste kerstcadeaus.

Kerstmarkt CentrO

Het winkelcentrum CentrO wordt tijdens deze periode versierd met kerstversiering en lichtjes. Op de promenade van het winkelcentrum wordt een kerstdorp van 150 blokhutten gebouwd. In deze blokhutten vindt u allerlei kerstproducten en lekkernijen. In dit winkelcentrum kunt u ook gelijk een prachtig outfit voor de kerstdagen kopen, want in het winkelcentrum zitten ruim 200 winkels van diverse merken.

Bezoekersinformatie

De kerstmarkt en de winkels in het winkelcentrum CentrO zijn dagelijks geopend van 11 uur tot 22 uur. De kerstmarkt in het oude centrum is dagelijks geopend van 12 uur tot 20 uur.

Vanaf Utrecht bent u binnen anderhalf uur rijden in Oberhausen. Het is mogelijk om de auto te parkeren in het centrum van Oberhausen en dan de bus te nemen naar het winkelcentrum CentrO. Vanaf het station van Oberhausen rijden de hele dag door bus naar het winkelcentrum en terug naar het centrum. Hierdoor kunt u de twee kerstmarkten gemakkelijk combineren.