Over ons

treinreis aken
peter langhout logooad reizen kerstmarktende jong intrans international kerstmarkteffe weg reizenhotelspecialskras duitsland

Over ons

KerstmarktenDuitsland.com is de website boordevol praktische informatie over alle kerstmarkten in Duitsland. Wij geven uitgebreide informatie over alle Duitse kerstmarkten. Zo vindt u meer informatie over de pleinen en straten, shoppen, vervoersmiddelen en meer. Naast informatie presenteren wij ook de leukste reizen en goedkoopste reisorganisaties voor een bezoek aan de kerstmarkt. Wij streven er naar om u optimaal te helpen bij het vinden van een leuke bestemming en reis naar een van de kerstmarkten.

Achtergrond & Doel

Wij zijn vaste bezoekers van de kerstmarkten in Duitsland en waren altijd druk van te voren bezig met het zoeken van de leukste kerstmarkten. Het viel ons hierbij op dat er geen complete website was met zowel informatie als reizen. Onze zoektochten verliepen daarom altijd erg rommelig, om andere mensen te helpen zijn wij daarom gestart met KerstmarktenDuitsland.com.

Doel van de website
KerstmarktenDuitsland.com wil zowel het start als eindpunt zijn voor alle  bezoekers uit Nederland van de kerstmarkt in Duitsland.

Het team

Deze website wordt beheerd en onderhouden door een team van vier enthousiaste kerstmarkt bezoekers. Wij hebben de afgelopen jaren vrijwel met plezier alle kerstmarkten in Duitsland bezocht en tijdens deze bezoeken veel ervaringen opgedaan. Deze ervaringen willen wij op KerstmarktenDuitsland.com graag met u delen!