duitsland

Busreis Kerstmarkt

busreis naar kerstmarkt

Voordelig & snel op de Duitse Kerstmarkt met de bus

Busreizen naar de kerstmarkt in Duitsland zijn al jarenlang razend populair. Wij hebben op deze pagina informatie verzameld over de mogelijkheden voor verschillende busreizen naar de kerstmarkt. Ook worden de goedkoopste aanbieders voor een leuke busreis gepresenteerd en vindt u de populairste busreizen van onze partners.

Vergelijk direct de goedkoopste busreizen naar de kerstmarkt


Voordelige Kerstmarkt arrangementen met de bus

Busreizen naar alle kerstmarkten in Duitsland

Er worden busreizen naar vrijwel alle kerstmarkten in Duitsland georganiseerd door de Nederlandse reisorganisaties op deze pagina. Wilt u per kerstmarkt meer weten over bijvoorbeeld de reisduur en inhoud van de busreis? Of de goedkoopste busreizen en aanbieders per kerstmarkt vinden? Wij hebben hieronder een overzicht gemaakt met alle kerstmarkten, u vindt per kerstmarkt alle informatie en de goedkoopste reizen:

Voordelen van een busreis

Er zijn een groot aantal redenen waarom vele Nederlanders ieder jaar kiezen voor een leuke busreis naar de kerstmarkt. Wij hebben er een aantal verzameld:

  • Goedkoopste manier om de kerstmarkt te bezoeken
  • Keuze uit dagtochten en meerdaagse reizen
  • Gezelligheid onderweg met medereizigers
  • Genoeg comfort in de bussen van tegenwoordig

Dagtocht of meerdaagse busreis?

De reisorganisaties op deze pagina bieden zowel dagtochten als meerdaagse busreizen aan. Het aanbod met dagtochten bestaat uit kerstmarkten die dichtbij Nederland liggen, op zo’n 3 tot 5 uur rijden. Bestemmingen die verder weg in Duitsland liggen worden over het algemeen aangeboden tijdens een meerdaagse busreis naar de kerstmarkt.

Dagtocht
Tijdens een dagtocht met de bus vertrekt u vroeg in de ochtend vanuit Nederland, de bus haalt op verschillende opstapplaatsen reizigers op en uiteindelijk vertrekt u naar de kerstmarkt in Duitsland. U komt meestal rond een uur of 11 aan in Duitsland en heeft de dan tot een uur of 7 om te shoppen en eten. Hierna vertrekt u weer naar huis!

Meerdaagse busreis
Ook bij de meerdaagse busreis vertrekt u vroeg in de ochtend naar de kerstmarkt, de bus haalt reizigers op bij de opstapplaatsen en vertrekt naar de kerstmarkt in Duitsland. Na een dag kerstwinkelen overnacht u in de meeste gevallen in de stad en gaat u hierna vroeg in de ochtend naar een tweede kerstmarkt. Na een aantal dagen heerlijk te hebben genieten van de kerstmarkt vertrekt u uiteindelijk weer naar huis.