duitsland

Busreis kerstmarkt Düsseldorf

dusseldorf

Met de bus naar de Kerstmarkt in Dusseldorf

Veel reisorganisaties bieden u busreizen aan naar de kerstmarkt in Düsseldorf voor aantrekkelijke prijzen dit is de reden waarom een groot aantal Nederlanders kiezen voor dit vervoersmiddel naar de kerstmarkt. U heeft de keuze uit zowel dagtrips met de bus als meerdaagse arrangementen waarin het verblijf en vervoer is inbegrepen. Ook bieden enkele organisaties zoals Peter Langhout Reizen, De Jong Intra, Effe Weg combinatiereizen aan waarin u in een aantal dagen Düsseldorf en meerdere bestemmingen bezoekt in Duitsland bezoekt waar kerstmarkten worden gehouden.

Bekijk alle busreizen naar de Kerstmarkt van Düsseldorf


Duur van een busreis naar Düsseldorf

De duur van een busreis naar Düsseldorf is zo’n 2,5 tot 4 uur afhankelijk van de drukte op de weg. In de wintermaanden reizen een groot aantal toeristen af naar Düsseldorf om de kerstmarkt te bezoeken waardoor het redelijk druk op de weg kan zijn.

Wij raden u aan om het aanbod van de genoemde reisorganisaties in dit artikel goed door te nemen. Er zijn grote verschillen in de luxe van het verblijf in Düsseldorf. Ook is een belangrijk punt waar u mee rekening moet houden de opstapplaats van de bus: sommige reisorganisaties halen reizigers op vanaf tientallen plaatsen, andere organisaties kiezen voor slechts vijf ophaalpunten.