Busreis kerstmarkt Oberhausen v.a. 25,-

oberhausen bus
peter langhout logooad reizen kerstmarktende jong intrans international kerstmarkteffe weg reizenhotelspecialskras duitsland

Busreis kerstmarkt Oberhausen

U kunt in de drukke kerstdagen op een comfortabele en goedkope manier naar de kerstmarkt in Oberhausen. Veel reisorganisaties bieden namelijk busreizen aan aan voor leuk prijsjes! U heeft de keuze uit dagtrips waarin u rond 8 a 9 uur in de ochtend begint aan uw reis naar Duitsland, u komt vroeg in de middag aan en heeft u tot begin van de avond de tijd om de kerstmarkt in Oberhausen te bezoeken.

De meerdaagse busreizen van 2 tot 5 dagen bestaan uit bezoeken aan meerdere kerstmarkten, zo behoren: Essen, Keulen en/of Düsseldorf vaak tot de kerstmarkten die ook bezocht worden tijdens een reis. In de meerdaagse busreizen is het verblijf en vervoer inbegrepen, deze busreizen worden al aangeboden vanaf 59 euro! Voorbeelden van reisorganisaties die busreizen naar Oberhausen aanbieden zijn: Van Nood Reizen, Effe weg, Kras en Peter Langhout.

Binnen 3 uur in Oberhausen

De busreis naar de kerstmarkt in Oberhausen duurt niet zo heel erg lang, u kunt er al binnen 2,5 uur zijn! Dit is wel afhankelijk van de drukte op de Duitse snelwegen, in de wintermaanden kunnen deze erg druk zijn. Veel toeristen vertrekken namelijk naar de kerstmarkt in Duitsland. Wij raden u aan om de reisorganisaties op deze pagina goed te vergelijken en een reis zodat u kiest die het beste bij u past. Ook moet u rekening houden met de verschillende opstapplaatsen.