duitsland

Treinreis kerstmarkt Oberhausen

kerstbomen in oberhausen

Oberhausen ligt vlakbij de Nederlandse grens bij Limburg. De stad waar ieder jaar een fantastische kerstmarkt wordt gehouden staat bekend om het grote winkelcentrum CentrO en is vanaf bijvoorbeeld Utrecht Centraal al binnen 1 uur en 22 minuten te bereiken met de trein. Dit is de reden waarom veel Nederlanders kiezen voor een treinreis naar de kerstmarkt van Oberhausen.

Vroeg boeken = de goedkoopste prijs

NS International is de organisatie waarbij u de goedkoopste treintickets kunt boeken naar Oberhausen. De organisatie raadt u aan om zo vroeg mogelijk uw treinreis te reserveren. Hoe vroeger u boekt, hoe goedkoper de prijs. De aanbevolen tijd is om zo’n 2-3 maanden reserveren voor vertrek, dan kunt u de reis boeken voor de goedkoopste prijs van 19,-.

Bekijk alle treinreizen naar de Kerstmarkt van Oberhausen


Treinreizen zorgen voor veel vrijheid

U kunt zelf kiezen hoelang u verblijft in Oberhausen. Zo kiezen er veel mensen voor een dagtocht maar raadt het team van KerstmarktenDuitsland.com ook een langer verblijf aan in de Duitse stad. Zo heeft u meer tijd om de stad te leren kennen en kunt u zelfs ook meerdere kerstmarkten in de omgeving bezoeken.