duitsland

Treinreis kerstmarkt Dusseldorf

dusseldorf kerstmarkt plein

Treinreizen naar de kerstmarkt van Düsseldorf zijn razend populair en dit is niet zo gek, zo reist u al vanaf midden Nederland binnen twee uur naar de Duitse stad. Ook de prijzen voor deze treinreis zijn erg aantrekkelijk, zo kunt u al vanaf 19,- op het station van Düsseldorf staan! Dit is praktisch gezien op 10 minuten lopen van de pleinen waar de markten worden gehouden.

Een treinreis boekt u bij NS International

NS International is uw partner voor een goedkope treinreis naar de kerstmarkten in Duitsland. De reisorganisatie biedt treinreizen aan voor aantrekkelijke prijzen. Op de website van de organisatie kunt u eenvoudig treintickets reserveren.

De juiste naam van het station van Düsseldorf is: Duesseldorf Hbf. Wij raden u aan om verschillende datums te checken, hierdoor kunt u tientallen euro’s besparen op de prijs van uw reis. Zo is een treinreis zeer vroeg in de morgen vaak veel goedkoper dan reizen in de middag.

Bekijk alle busreizen naar de Kerstmarkt van Düsseldorf


Naast Düsseldorf ook andere kerstmarkten bezoeken

Een treinreis geeft u de mogelijkheid om zelf uw reis te plannen. U kunt uiteraard kiezen voor een dagje shoppen in Düsseldorf, toch is het ook een mogelijkheid om in de Duitse stad te overnachten. Het grote voordeel hiervan is de rust, u kunt heerlijk op uw gemak de markt bezoeken en bijvoorbeeld rustig uit eten gaan. Verder geeft een overnachting ook de mogelijkheid om om door te reizen naar bijvoorbeeld het dichtbijgelegen Oberhausen of Duisburg.