duitsland

Treinreis kerstmarkt Duisburg

duisburg reuzenrad kerstmarkt

Mooie treinreis naar de Kerstmarkt van Duisburg op korte afstand van Nederland!

De bijzondere kerstmarkt in Duisburg is met NS International al te bezoeken voor slechts 24,- per treinkaartje! In de comfortabele ICE treinen is de 2,5 uur durende treinreis naar de kerstmarkt van Duisburg bovendien zo voorbij!

Een treinreis betekent veel vrijheid

Een treinreis geeft u veel vrijheid, zo kunt u zelf bepalen welke tijd u opstapt en hoelang u verblijft. Ook heeft u niet te maken met vervelende drukte op de Duitse en Nederlandse snelwegen, waardoor uw reistijd goed is in te calculeren.

Let goed op: treintickets naar Duisburg moeten altijd vooraf geboekt worden, dit kan bij onze partner NS International.

Bekijk alle treinreizen naar de Kerstmarkt van Duisburg


Dagtocht of meerdaagse reizen naar de kerstmarkt

Een treinreis naar Duisburg is prima geschikt voor een dagtocht, met de korte reisduur kunt u vroeg in de ochtend tot laat in de avond van het beste genieten van de markt. Het voordeel hiervan is dat u in eigen bed kunt slapen.

Een andere optie is om meerdere dagen te verblijven in Duisburg. U kunt bijvoorbeeld vanuit Duisburg ook zeer eenvoudig de omliggende kerstmarkten in bijvoorbeeld Oberhausen of Dusseldorf bezoeken. Interesse in een meerdaagse reis? Bekijk dan eens de hotels van de onderstaande aanbieders. Zij bieden goedkope hotels aan voor een aantrekkelijke prijs!