duitsland

Treinreis kerstmarkt Frankfurt

Wilt u de sprookjesachtige kerstmarkt van Frankfurt bezoeken met de trein? Dan kan dit al binnen 3,5 uur! U reist met de luxe ICE international trein naar het in Duitsland centraal gelegen Frankfurt. De treinreis is zeer comfortabel en snel!

Reserveren bij NS International

U kunt bij NS International treintickets reserveren naar Frankfurt. U heeft veel vrijheid bij het kiezen van een gewenste tijd en datum. Vergelijk goed de verschillende tarieven op de verschillende datums en tijdstippen, dit kunt u veel euro’s besparen. Het juiste station voor een treinreis naar de kerstmarkt van Frankfurt is overigens: Frankfurt(Main). Vanuit dit station stapt u zo het centrum van Frankfurt in!

Let goed op: Het is noodzakelijk om treintickets te bestellen voordat u op treinreis gaat. Dit kan alleen bij NS International. Klik hieronder direct door en vindt de beste aanbieding!

Bekijk alle treinreizen naar de Kerstmarkt van Frankfurt


Meerdaagse reizen naar Frankfurt

Wij raden u aan om de kerstmarkt van Frankfurt meerdere dagen te bezoeken. De reisduur naar de Duitse stad is namelijk erg lang, daarom is het beter om de stad meerdere dagen te bezoeken zodat u genoeg tijd heeft om de markt en stad te bezichtigen.