duitsland

Treinreis kerstmarkt Aken

treinreis aken

Trein naar Kerstmarkt van Aken

De kerstmarkt in Aken is eenvoudig te bezoeken met de trein. Zo kunt u bij NS International dagelijks goedkope treinkaarten kopen naar Aken. NS International heeft nu tijdelijk extra goedkope deals voor de kerstmarkten in Duitsland, zo kunt u al vanaf 25,- naar Aken toe!

De reis naar Aken duurt zo’n 3,5 uur. Deze reistijd is veel korter als met de bus! De treinreis geeft u bovendien de vrijheid om zelf te bepalen wanneer u naar huis wilt. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een hotel bijboeken(zie bijv. Hotelspecials) en meerdere dagen in Aken blijven. Wat ook een optie is om na een dagje Aken nog een kerstmarkt met de trein te bezoeken in Duitsland

Bekijk alle treinreizen naar de Kerstmarkt van Aken


Het juiste treinstation in Aken

Hou er tijdens het boeken rekening mee dat u het juiste treinstation kiest, zo bent u na uw treinreis direct op de kerstmarkt in Aken. Het station wat u moet kiezen is: ‘Aachen hbf’. Houdt hier tijdens het boeken rekening mee.

Het is overigens alleen mogelijk om bij NS International treintickets naar Aken te kopen. Deze moeten van te voren online worden gekocht.