duitsland

Treinreis kerstmarkt Essen

Essen behoort met haar 250 kerststallen tot een van de grootste kerstmarkten van Duitsland. De prachtig versierde markt is met een gemiddelde treinreis vanuit Midden-Nederland van zo’n 2 uur eenvoudig te bereiken. NS International biedt al treinreizen aan naar de Duitse stad vanaf 19,-. De korte reisduur en goedkope treintickets zijn de redenen waarom vele Nederlanders kiezen voor een leuke treinreis naar deze kerstmarkt.

Uw treinreis is met de ICE, dit is een zeer moderne internationale trein en rijdt wel 8 keer per dag! U heeft dus de keuze uit een groot aantal tijdstippen voor uw reis naar Essen. Wij raden u aan om de prijzen van verschillende treinreizen te vergelijken, het kan namelijk veel schelen om vroeg in de ochtend of later op de avond naar Essen te vertrekken. Zo bespaart u al snel tientallen euro’s! De kaartjes voor treinreizen in de middag zijn over het algemeen het duurste.

Bekijk alle treinreizen naar de Kerstmarkt van Essen


Essen Hbf & verblijf

Het station waar u de treinreis heen moet boeken heet: Essen Hbf. Dit is het centraal station van Essen, u loopt vanuit het station direct de kerstmarkt op.

Mocht u overwegen om meerdere dagen in Essen te verblijven dan raden wij u aan om ook een van de steden naast Essen te bezoeken, denk aan: DuisburgOberhausen of Dortmund. Bent u op zoek naar de goedkoopste hotel aanbieders? Vergelijk deze dan hieronder!