duitsland

Treinreis kerstmarkt Keulen

keulen autovakantie

De indrukwekkende kerstmarkt van Keulen is met de trein zeer comfortabel en snel te bereiken. Zo is de reistijd vanaf bijvoorbeeld het centraal gelegen Utrecht Centraal slechts 2,5 uur. Ook is de prijs erg aantrekkelijk, zo reist u al vanaf 19,- naar Keulen!

NS International is uw partner voor een leuke treinreis naar de kerstmarkt van Keulen. De organisatie biedt in de wintermaanden extra scherpe prijzen aan naar de kerstmarkt van Keulen. Ook andere kerstmarkten zoals Dortmund & Essen zijn scherp geprijsd!

Bekijk alle treinreizen naar de Kerstmarkt van Keulen


Het juiste station: Koeln Hbf

Let er tijdens het boeken op dat u het juiste station selecteert. Het station waar u de reis naar toe moet boeken heet: Koeln Hbf. U stapt vanuit dit station direct het schitterende centrum van Keulen in, hier worden de kerstmarkten gehouden!

Let op: Treintickets moeten voor uw reis online geboekt worden op de website van NS International. Wij raden u aan om dit vroeg voor uw reis te doen zodat er nog genoeg plekken vrij zijn op uw gewenste tijdstip om te vertrekken.

Combinatiereizen of dagtocht: zelf uw reis in de hand

De korte treinreis naar Keulen biedt u de mogelijkheid om de kerstmarkt gewoon voor een dagje te bezoeken. U kunt er echter ook voor kiezen om te overnachten in Keulen en de dag erna bijvoorbeeld de kerstmarkt van het nabij liggende Bonn of Düsseldorf te bezoeken. Als u nog op zoek bent naar goedkope hotels dan raden wij u de partners hieronder aan: