Busreis naar Hannover vanaf 139,-

kerstmarkt in Hannover
peter langhout logooad reizen kerstmarktende jong intrans international kerstmarkteffe weg reizenhotelspecialskras duitsland

Busreis kerstmarkt Hannover

Kras reizen en Effe weg bieden beiden als enige reisorganisaties in Nederland busreizen aan naar Hannover. Het gaat hier vanwege de lange reistijd van zo’n 5 uur naar Hannover om meerdaagse busreizen waar bij Effe Weg Reizen ook de kerstmarkten van Bielefeld en Münster worden bezocht. Kras Reizen bezoekt Celle en Wuppertal tijdens hun kerstreis naar Hannover.

De busreis naar Hannover van Effe Weg
De busreis van Effe Weg is al verkrijgbaar vanaf 139 euro en duurt 3 dagen. Tijdens deze reis verblijft u in een 4 sterren hotel en kunt u elke dag gebruik maken van het ontbijtbuffet. De reis begint in Bielefeld, vertrekt vervolgens naar Hannover en sluit de reis af in Munster.

De busreis van Kras reizen
De reis van Kras Reizen ziet er anders uit en is ook alleen te boeken tijdens kerst, een echte kerstreis dus! De busreis naar de kerstmarkt van Hannover duurt bij Kras reizen 5 dagen en begint in Munster, hier verblijft u in een vier sterren hotel. Vervolgens trekt u de dag erna naar Hamelen waar u de hele dag kunt genieten van de kerstmarkt en staat er een heerlijk kerstbuffet te wachten.

Op eerste kerstdag bezoekt u het prachtige gebied de Harz. Dit gebied heeft schitterende rotsen, rivieren, bossen en zelfs watervallen. Geniet hiervan tijdens eerste kerstdag! Deze dag sluit u af met een heerlijk kerstdiner. Op tweede kerstdag bezoekt u de kerstmarkt van Hannover en Celle! U heeft hiervoor veel tijd voor u zelf om de geweldige markt te bezoeken en leuke inkopen te doen.

Op de terugreis bezoekt u Wuppertal, hier kunt u de wereldberoemde Wuppertaler Schwebebahn bekijken. Dit is de enige hangende trein van Nederland! De liefhebbers kunnen zelfs een ritje maken met deze trein. Na het bezoek aan Wuppertal vertrekt u naar huis.