duitsland

Autovakantie kerstmarkt Frankfurt

De kerstmarkt in Frankfurt is één van de oudste kerstmarkten van Duitsland. Op deze kerstmarkt komt u gegarandeerd in de kerstsfeer. Terwijl u langs de gedecoreerde kraampjes loopt, ruikt u de gebrande amandelen en de glühwein. Op de kerstmarkt in Frankfurt kunt u al uw kerstinkopen doen en tegelijkertijd genieten van alle lekkernijen. Op het marktplein staat een enorme kerstmarkt en een kerstkribbe met levende figuren. Ook worden er diverse adventsconcerten georganiseerd.

De kerstmarkt wordt gehouden in het oude centrum van Frankfurt. De kraampjes zijn verspreid door de hele centrum en bevinden zich in de winkelstraten, bij de dom en aan de Römerberg. Door de hele stad zijn diverse routes uitgezet, zodat u alles van de kerstmarkt kunt bezoeken. De kerstmarkt is van maandag tot zaterdag geopend van 10 uur tot 21 uur en op zondag van 11 uur tot 21 uur. De kerstmarkt vindt plaats tussen 26 november en 22 december.

Bekijk alle autovakanties naar de Kerstmarkt van Frankfurt


Bereikbaarheid

De kerstmarkt in Frankfurt is goed te bereiken met de auto. Vanaf Utrecht is het nog vier uur rijden. In Frankrijk zijn diverse parkeergarages waar u uw auto veilig kunt parkeren.

Wakker worden in de kerstsfeer

Het is een aanrader om te overnachten in Frankfurt. De kerstmarkt is ’s avonds verlicht en dat zorgt voor het ultieme kerstgevoel. Ook kunt u de kerstmarkt op uw gemak bekijken, want de kerstmarkt is te groot om in één dag te bekijken. In het centrum van Frankfurt zijn diverse hotels te vinden. Deze hotels liggen allemaal op loopafstand van de verschillende kerstmarkten.