Busreis naar Kerstmarkt Essen vanaf 29,-

Essen tijdens kerst
peter langhout logooad reizen kerstmarktende jong intrans international kerstmarkteffe weg reizenhotelspecialskras duitsland

Busreis kerstmarkt Essen

Een busreis naar Essen is een van de meest gekozen manieren om deze kerstmarkt te bezoeken. Een groot aantal erkende reisorganisaties in Nederland zoals Peter Langhout, Effe Weg, Van Nood en Stip reizen bieden zowel dagtrips als meerdaagse arrangementen aan.

De busreizen zijn zeer scherp geprijsd en al verkrijgbaar vanaf 29 euro. Meerdaagse arrangementen waarin u vaak ook andere kerstmarkten bezoekt, zoals Oberhausen en Düsseldorf zijn al verkrijgbaar vanaf 69 euro. Bij deze arrangementen zit de busreis en het verblijf inbegrepen, bij enkele organisaties zitten ook maaltijden bij het verblijf inbegrepen.

Het team van kerstmarktenDuitsland.com raadt u daarom aan de verschillende arrangementen van onze partners goed door te nemen, handmatig alle busreizen vergelijken levert altijd de goedkoopste prijs op.

Reisduur
De duur van een busreis naar Essen is zo’n 3,5 tot 5 uur. De reisduur is afhankelijk van de drukte op de Duitse snelweg en de hoeveelheid opstapplaatsen van uw reisorganisatie