duitsland

Autovakantie kerstmarkt Bremen

kerstmarkt verlichting in bremen

Het sprookjesachtige Bremen ligt op zo’n 3 uur rijden van Midden-Nederland en is hiermee zeer geschikt voor een leuke autovakantie. Op deze pagina geven wij u meer informatie over de mogelijkheden voor een autovakantie naar Bremen en vindt u nog meer details over de kerstmarkt. Ook vindt u de goedkoopste aanbieders om een leuke vakantie bij te boeken!

De kerstmarkt van Bremen is prachtig opgezet, zo vindt u in de historische stad veel kerstkraampjes en prachtig verlichte straten. Met name de straten rondom de rivier de Wezer zijn de moeite waard, de verlichting is hier schitterend en u vindt veel kraampjes met divers aanbod. Ook de Duitse lekkernijen zijn in Bremen uiteraard aanwezig, denk hierbij aan peperkoeken, bratwurst en uiteraard de beruchte warme Glühwein.

Bekijk alle autovakanties naar de Kerstmarkt van Bremen


De mogelijkheden voor een autovakantie naar Bremen

Er zijn diverse reisorganisaties die autovakanties aanbieden naar Bremen, u moet er rekening mee houden dat lang niet alle aanbieders de kerstmarkt specifiek benoemen in de reizen. Zo kunt u gewoon een autovakantie naar Bremen boeken in de kerstperiode en vervolgens maakt u hier zelf een kerstreis van. Een autovakantie geeft u immers de vrijheid om zelf te doen wat u wilt!

Kras Reizen biedt overigens speciale kerstarrangementen aan met de auto. Het is wellicht de moeite waard om hier eens naar te kijken!