duitsland

Kerstmarkt Bremen

bremen
Praktische informatie
Gratis entree
Reizen al vanaf € 30
kramen
187 kramen
333km (vanaf Utrecht)

Karakteristieke Kerstmarkt in Hanzestad Bremen

De kerstmarkt in Bremen is een echte belevenis! Bremen zelf is een karakteristieke stad en de kerstmarkt is er ook zeer sprookjesachtig naar versierd. Het bijzondere van de kerstmarkt is het verlichte parcours langs de rivier de Wezer, wat voor een prachtig effect zorgt. De kerstmarkt heeft een groot aantal leuke kraampjes, die uitgebreid zijn versierd. Op de kerstmarkt kunt u ook genieten van een glaasje Gluhwein en diverse andere Duitse specialiteiten. Voor de echte kerstsfeer worden er leuke kerstliedjes afgespeeld.

Bekijk alle reizen & arrangementen naar de Kerstmarkt van Bremen


Vervoer naar de kerstmarkt Bremen

De kerstmarkt in Bremen is bereikbaar met de bus, trein en auto. Alle vervoersmiddelen hebben hun voor en nadelen, het is daarom aan u de keuze hoe u de kerstmarkt in Bremen wilt gaan bezoeken. Het team van KerstmarktenDuitsland.com geeft vervoersmiddel alle informatie die u nodig heeft, daarnaast worden de goedkoopste aanbieders per vervoersmiddel gepresenteerd. Ga hieronder direct naar de handige pagina’s:

De verschillende locaties met kerstmarkten in Bremen

Waar veel te beleven is op het zo geheten kerstmarkt ‘Schlachte-Zauber’, hier kunt u vele attracties vinden. Als u langs de Weserpromenade loopt komt u in een Middeleeuwse sfeer, het is een zeer traditionele kerstmarkt. Wat zeer bijzonder is op deze markt is dat er fakkels om de markten staan, wat voor een leuke sfeer zorgt.

Ook staan er op de markt met sneeuw bedekte Alpenhutten, waar je kunt genieten van allemaal verschillende lekkernijen. U kunt bijvoorbeeld op de markt heerlijke gebraden vis proeven, volgens Duits recept bereidt! En zo zijn er nog veel meer echte Duitse specialiteiten te vinden op de kerstmarkt.

Rivier bremen

Tip: Blijf je een nachtje slapen in Bremen? Maak in de avond een mooie wandeling langs de rivier de Wezer.

Shoppen in Bremen

U kunt in Bremen echt fantastisch winkelen. In de binnenstad is er een ruim aanbod aan winkels te vinden, zoals verschillende modieuze kledingwinkels van de bekende ketens, maar ook unieke boetiekjes. De belangrijkste winkelstraat is de Obernstrasse, hier kunt u overdekt winkelen. Ook beschikt Bremen over een aantal grote winkelcentrums zoals Lloyd Passage, Domshof Passage en Katharinen Viertel, hier kunt u uitgebreid winkelen. Ook kunt u in de winkelstraatjes talloze gezellige restaurantjes vinden, waar u heerlijk kunt eten.

Binnenstad van Bremen

In de binnenstad van Bremen zijn ook veel leuke knusse straatjes te vinden! Leuk als afwisseling op de Kerstmarkt op het grote plein van de stad.