duitsland

Autovakantie kerstmarkt Keulen

keulen_2

De kerstmarkt van Keulen wordt door vele Nederlanders gezien als een van de leukste kerstmarkten van Duitsland. Veel Nederlanders gaan om deze reden elk jaar weer naar deze kerstmarkt! Op deze pagina vindt u de mogelijkheden voor een leuke autovakantie naar Keulen. Zo vindt u meer informatie over de reistijd, kosten en de goedkoopste aanbieders!

Bekijk alle autovakanties naar de Kerstmarkt van Keulen


Hotels, welke verzorging en hoeveel sterren?

De verschillende reisorganisaties op deze pagina bieden allen spotgoedkope autovakanties aan naar Keulen. U kunt kiezen uit vele hotels in verschillende prijsklassen. Ook is de verzorging van de diverse hotels verschillend, zo bieden enkele hotels slechts een overnachting aan(logies) maar zijn er ook hotels waarbij diner en ontbijt zijn inbegrepen. Het team van KerstmarktenDuitsland.com raadt u aan om meerdere autovakanties te vergelijken en goed te bedenken of u veel in uw hotel gaat zijn. Het is immers zonde om een luxe hotel te boeken zonder gebruik te maken van de faciliteiten.

Afstanden van Nederlandse grote steden tot de kerstmarkt van Keulen

Keulen ligt op circa 2 uur rijden vanaf Nederland, dit maakt de kerstmarkt erg aangenaam om te bezoeken met auto. Wij hebben uitgezocht hoe ver Keulen ligt ten opzichte van verschillende Nederlandse steden om u een indicatie te geven hoe lang uw reis met de auto is naar Keulen. Wij raden u aan om zeer vroeg in de ochtend te vertrekken naar Keulen, hierdoor bent u de drukte op de snelwegen voor en kunt u zorgeloos beginnen met uw autovakantie naar de prachtige kerstmarkt van Keulen.

Amsterdam
Den Haag
Eindhoven
Groningen
Maastricht
Rotterdam
Utrecht
Zwolle
260 km
280 km
140 km
290 km
110 km
220 km
190 km
190 km