duitsland

Autovakantie kerstmarkt Düsseldorf

dusseldorf kerstmarkt plein

Een van de grootste kerstmarkten van Duitsland is het fantastisch versierde Düsseldorf, zo worden er wel op zeven locaties in de stad markten georganiseerd.

De stad is zeer geschikt voor een autovakantie, de stad ligt namelijk op slechts 2 uur rijden vanaf bijvoorbeeld Utrecht. U moet er echter rekening mee houden dat de Duitse stad rond de kerstperiode veel toeristen trekt, de drukte op de weg kan hierdoor voor een langere reistijd zorgen.

Bekijk alle autovakanties naar de Kerstmarkt van Düsseldorf


De verschillende aanbieders voor een autovakantie naar Düsseldorf

Er zijn een groot aantal reisorganisaties die autovakanties aanbieden naar de kerstmarkt van Dusseldorf. Denk hierbij aan Kras, Stip Reizen, Pharos Reizen en Hotelspecials. U heeft de keuze uit een grote hoeveelheid hotels en appartementen om in te verblijven met verschillende soorten verzorging. Wij raden u aan om het aanbod goed door te nemen en uw favoriete hotel te selecteren.

Afstanden Nederlandse steden – Düsseldorf

Het team van KerstmarktenDuitsland.com heeft een overzicht gemaakt met de afstanden van verschillende Nederlandse steden tot Düsseldorf. Dit geeft u een idee van hoelang Dusseldorf reizen is vanaf uw woonplaats.

Amsterdam
Den Haag
Eindhoven
Groningen
Maastricht
Rotterdam
Utrecht
Zwolle
240 km
250 km
110 km
290 km
110 km
220 km
200 km
190 km