duitsland

Busreis kerstmarkt Dortmund

busreis dortmund

Het is zeer populair om een busreis te boeken naar de kerstmarkt in Dortmund. Er zijn een groot aantal bekende en betrouwbare reisorganisaties waarbij u busreizen naar deze prachtige kerstmarkt kunt boeken. Onze geselecteerde partners zoals De Jong Intra, Peter Langhout en Effe Weg helpen u graag op weg met een aantrekkelijk aanbod. De organisaties bieden leuke dagtrips aan, maar ook meerdaagse arrangementen.

De busreizen zijn al te boeken voor een goedkope prijs, namelijk slechts 24 euro! De meerdaagse arrangementen waarbij u ook andere kerstmarkten bezoekt zoals Düsseldorf, Oberhausen en Essen zijn al vanaf 59 euro te boeken. De arrangementen nemen veel zorg bij u weg uit handen, zowel de busreis als het verblijf zijn namelijk bij de prijs inbegrepen. Houdt er rekening mee dat u met een dagtrip maar een beperkte tijd heeft om de kerstmarkt te bezoeken, de meerdaagse busreizen geven u langer de tijd om het beste van de kerstmarkt in Dortmund te bezoeken!

Bekijk alle busreizen naar de Kerstmarkt van Dortmund


Reisduur busreis Dortmund

De duur van een busreis naar Dortmund is zo’n 2 tot 3 uur. De reisduur van uw busreis naar Dortmund is afhankelijk van de drukte op de snelwegen en de plaats waar u opstapt in Nederland.