duitsland

Autovakantie kerstmarkt Dortmund

winkelstraat dortmund

Één van de grootste Kerstmarkten van Duitsland, gewoon met de auto!

Dortmund organiseert ieder jaar een van de grootste kerstmarkten van Duitsland. De prachtig versierde stad ligt op slechts 2,5 uur rijden vanaf bijvoorbeeld Utrecht en is met deze afstand goed bereikbaar voor een autovakantie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bekijk dan snel alle informatie op deze pagina. Laat u verrassen door de goedkope prijzen en vindt nog meer info over de kerstmarkt.

Wat kost een reis met de auto naar Dortmund?

U kunt al vanaf 35,- genieten van een heerlijke reis met overnachting in hotel. De autovakanties naar Dortmund worden aangeboden door onder meer: Stip reizen, Peter Langhout en Kras Reizen. Wij raden u aan het aanbod van deze reisorganisaties goed te bekijken. Zo vindt u speciale kerstarrangementen met leuke extra’s voor een goedkope prijs.

Bekijk alle autovakanties naar de Kerstmarkt van Dortmund


Afstanden kerstmarkt tot Nederland

Dortmund ligt op een aantrekkelijke afstand ten opzichte van Nederland. Wij hebben een overzicht gemaakt met de afstanden van Dortmund tot diverse Nederlandse steden. Wij hopen u hiermee een indicatie te geven hoelang het voor u rijden is naar de schitterende stad.

Amsterdam
Den Haag
Eindhoven
Groningen
Maastricht
Rotterdam
Utrecht
Zwolle
240 km
260 km
150 km
290 km
170 km
250 km
210 km
200 km