duitsland

Autovakantie kerstmarkt Aken

Op zoek naar een heerlijke korte vakantie met de auto naar een stad vlak over de grens? Dan is een autovakantie naar de kerstmarkt van Aken een aanrader. Een autovakantie naar Aken duurt vanaf midden Nederland minder dan 2 uur en is zeer goedkoop!

Waarom Aken?

Aken is een geweldige stad met rijke geschiedenis. De stad heeft veel verbanden met de wereldberoemde keizer Karel De Grote, deze liet in het tijdperk dat hij regeerde de dom van Aken bouwen. Dit gebouw is vandaag de dag nog steeds een van de toeristische trekpleisters van de stad.

Naast de geweldige gebouwen in de stad is ook de kerstmarkt meer dan de moeite waard! De stad is in de winter compleet omgebouwd tot klein kerstdorp. De smalle straatjes zijn rijkelijk versierd en op de Marktplatz is een zeer grote kerstmarkt te vinden. Ook om het stadhuis staan tientallen kraampjes met de leukste kerstproducten! Wil je alles weten over de markt? Bekijk dan snel deze pagina.

Bekijk alle autovakanties naar de Kerstmarkt van Aken


Overige informatie over de autovakantie naar Aken

De kerstmarkt van Aken is al vanaf Midden-Nederland te bereiken in minder dan 2 uur! Er zijn een groot aantal reisorganisaties die deze autovakanties aanbieden. Kies zelf uit uw favoriete hotel, zo heeft u de keuze uit een groot aantal drie & viersterren hotels maar zijn er ook budget hotels beschikbaar. Bekijk ook welke maaltijden en extra’s er bij de verschillende autovakanties zitten. Zo komt u niet voor verassingen te staan! Onze partners helpen u graag bij het vinden van de ideale autovakantie naar Aken.