Duisburg autovakanties vanaf 44,-

duisburg reuzenrad kerstmarkt
peter langhout logooad reizen kerstmarktende jong intrans international kerstmarkteffe weg reizenhotelspecialskras duitsland

Autovakantie kerstmarkt Duisburg

U hoeft helemaal niet ver te rijden als u naar een typisch Duitse kerstmarkt wilt. Vanaf Utrecht bent u al binnen twee uur in Duisburg. Dit maakt de kerstmarkt erg populair voor korte bezoeken met de auto. Op deze pagina vindt u veel informatie over de autovakantie naar Duisburg!

Op de kerstmarkt vindt u sfeervolle chalets. Tijdens het wandelen over de kerstmarkt kunt u winterse lekkernijen proeven. Ook kunt u op deze kerstmarkt veel handgemaakte producten, kerstcadeaus en kerstversiering kopen. Verder staan er op de kerstmarkt in Duisburg maar liefst 750 kerstbomen en hoort u overal stemmingsvolle kerstmuziek. Vooral ’s avonds krijgt u het ultieme kerstgevoel, want de kerstmarkt is schitterend verlicht met duizenden lampjes.

Een uitje voor het gezin of met vriend(in)

De kerstmarkt in Duisburg is een uitje voor het hele gezin, want ook de kinderen zullen zich niet vervelen op de kerstmarkt. Aan de Kuhtor staat een ijsbaan van 400m2 waar kinderen gegarandeerd plezier hebben. Terwijl de kinderen aan het schaatsen zijn, kunt u genieten van een heerlijk glas glühwein. Ook kunt u met het hele gezin in het reuzenrad. Vanaf het 38 meter hoge reuzenrad heeft u een prachtig uitzicht over de stad.

Ook stelletjes zitten in Duisburg goed! De prachtig versierde stad is ideaal voor een romantische wandeling en het is erg leuk om samen met uw partner van de ambiance van de kerstmarkt te genieten!

Praktische informatie

De kerstmarkt in Duisburg vindt plaats tussen 20 november en 30 december. De kerstmarkt is dagelijks geopend vanaf 11 uur. Op zondag tot donderdag is de kerstmarkt geopend tot 21 uur en op vrijdag en zaterdag tot 22 uur. U kunt alleen geen bezoek brengen aan de kerstmarkt op eerste en tweede kerstdag, want dan is de kerstmarkt de hele dag gesloten.