Een dagje kerstmarkt vanaf 15,-

dagtocht
peter langhout logooad reizen kerstmarktende jong intrans international kerstmarkteffe weg reizenhotelspecialskras duitsland

Dagtocht kerstmarkt met de bus

Een dagtocht naar de kerstmarkt is goedkoop en zeer zeker de moeite waard! Ga met de bus een dagje naar Duitsland en geniet van de mooiste kerstmarkten. Wat dacht u van een dagje weg naar de kerstmarkt van Essen, Keulen, Düsseldorf of Oberhausen? Deze plaatsen zijn allen geschikt voor een korte dagtocht met de bus!

Op deze pagina vindt u de goedkoopste aanbieders en meer informatie over dagtochten naar de kerstmarkt van Duitsland.

Vergelijk de goedkoopste aanbieders voor een dagtocht met de bus

Hoe ziet een dagtocht naar de kerstmarkten in Duitsland eruit?

De dagtochten naar Duitsland starten vroeg in de ochtend, zo wordt u in de meeste gevallen voor 8-9 uur in de ochtend opgehaald. U kunt bij alle organisaties zelf aangeven bij welk opstappunt u wilt instappen, vervolgens haalt u in andere plaatsen nog meer reizigers op en kan uw reis naar Duitsland beginnen.

De gemiddelde reisduur naar een van de onderstaande vier plaatsen is 3 uur. Als u rond 12 uur s’middags aankomt op de kerstmarkt heeft u bij de meeste reisorganisaties tot 7-8 uur in de avond de tijd om te genieten van de kerstmarkt. Vervolgens vertrekt u weer naar Nederland en wordt u weer afgezet bij uw gewenste opstappunt.

Bekijk meer informatie over de verschillende busreizen:
Dagtocht kerstmarkt Dusseldorf
Dagtocht kerstmarkt Essen
Dagtocht kerstmarkt Oberhausen
Dagtocht kerstmarkt Keulen